Astro - Agenda

2023 - 2024

Ghidul tău personalizat pentru a trăi viața la cel mai înalt nivel


Te simți pierdut sau blocat în propria ta viață? Cauți o modalitate prin care să accesezi acea înțelepciune interioară și să navighezi prin viață cu încredere și cu un scop?

Atunci Astro-Agenda pe care am creat-o e instrumentul perfect pentru a-ți alinia obiectivele la ritmul Universului.

Imaginează-ți că te trezești în fiecare dimineață cu claritate și cu o direcție, știind că te-ai armonizat cu Universul și ești pregătit să depășești orice provocare ar veni către tine.

Prin Astro-Agenda proprie, tu poți folosi puterea Astrologiei pentru a primi indicii despre punctele forte ale perioadei, despre potențialul pe care energia astrelor ți-l pune la dispoziție dar și despre situațiile provocatoare cu care te poți confrunta. Ca mai apoi, cu această informație, să îți construiești viața pe care ți-o dorești cu adevărat.

La baza Agendei Astrologice se află o apreciere profundă pentru magia și misterul Cosmosului. Eu cred că fiecare om e o expresie unică a Universului, iar prin conectarea la energiile Planetelor, Soarelui, Lunii și a tuturor corpurilor cerești noi putem să ne deblocăm potențialul și să trăim viața la cel mai înalt nivel.

Uite doar câteva din informațiile la care vei avea acces în Astro-Agendă:

 • Poziția planetelor

  Am pus acolo poziția exactă a planetelor pentru fiecare zi și modul în care acestea oglindesc evenimentele posibile, starea lăuntrică dar și temele ridicate la fileu de Univers în așa fel încât tu să fii conectat la vibrația zilei și să scoți maxim din fiecare moment.

 • Fazele lunii

  Fazele și poziția Lunii într-o anumită zodie au un puternic impact în modul în care ne simțim. Cu Agenda Astrologică, tu vei ști întotdeauna ce stări emoționale e posibil să experimentezi, ce activități sunt favorizate, ce ritualuri sunt potrivite pentru corpul și spiritul tău.

 • Previziunile astrologice ale sezonului zodiacal

  Atmosfera generală pe care o traversăm este determinată de poziția Soarelui într-o anumită zodie. Vei putea să te conectezi conștient la energia acelei zodii și vei activa cu ușurință particularitățile ei în propria personalitate.

 • Previziuni astrologice zilnice

  Am analizat cu precizie fiecare zi, fiecare planetă și influența pe care ar produce-o în viața ta. În modul ăsta, tu vei putea planifica în avans fiecare eveniment.

Dar Astro - Agenda e mai mult decât o simplă descriere a atmosferei generale creionată de corpurile cerești.

Astro-Agenda este un instrument de auto-cunoaștere și creștere personală.

Cred din tot sufletul că dacă știi un minim despre felul în care planetele, zodiile și conexiunile dintre ele își pun amprenta în personalitatea noastră, poți avea o „hartă” care să te ajute să parcurgi cu sens călătoria pe care noi o numim viață.

Acesta e motivul pentru care am inclus în Astro - Agenda și mai multe resurse pentru a te ajuta în călătoria ta:

 • Un ghid cu noțiunile de bază din astrologie

  Nu ești sigur de unde să începi? Ghidul nostru și modul în care e construită agenda te ajută să ai o perspectivă de ansamblu asupra conceptelor cheie și a termenilor pe care e nevoie să-i știi.

 • Recomandări și lecții specifice

  Să ai grijă de sufletul, mintea și trupul tău este esențial pentru a avea o viață fericită. Așa că, am inclus o listă cu darurile cele mai de preț pe care le putem învăța de la zodia pe care o parcurgem în fiecare sezon. În plus, dacă ești nativ al zodiei respective, găsești și o listă cu temele la care ai de lucru, ce ai de îmbunătățit, cizelat și adus la un nivel superior în această viață.

 • Un planificator cu exerciții de introspecție pentru manifestarea intențiilor tale

  Planificatorul te ajută să explorezi lumea ta interioară, șă conștientizezi unde e nevoie să manifești recunoștință, să îți setezi obiective și să construiești o viziune pentru viața ta, aliniată cu Universul.

Iar asta nu e tot...

Dacă ai noțiuni minime de astrologie sau ești astrolog practicant, mai primești în paginile agendei un instrument extrem de folositor în munca ta ce te va ajuta să economisești timpul pe care l-ai fi dedicat studiului și cercetării!

Un Calendar astrologic care conține informații despre:

- tranzitele și ingresurile planetelor,

- poziția în semn a Lunii și faza în care se află,

- aspectele dintre planete,

- perioadele de retrogradare a planetelor.

Uite câteva lucruri despre mine:

Sunt astrolog, creatoare a site-ului www.injoy.ro, și pasionată de descifrarea mesajelor pe care planetele ni le transmit prin coduri astrologice. 

Analizez și traduc energia astrelor într-un limbaj uzual din anul 2020, prin articole publicate în social media, bine primite de către public. Acest apetit pentru informația astrologică pe care o transmiteam m-a impulsionat să transform pasiunea în meserie, pentru care am primit certificarea oficială în anul 2021. Sunt fascinată de limbajul planetelor și de cât de mult viața noastră se poate îmbunătăți odată ce trăim în flux cu energia Universului.

Împărtășesc periodic analizele mele despre contextul astral pe www.injoy.ro. Mă împlinește să aflu că cititorii mei se simt inspirați, ușurați, energizați sau împuterniciți de perspectiva pe care le-o prezint prin filtrul meu personal.

În activitatea mea ofer și consultații astrologice personalizate în întâlniri 1-la-1. Astfel, ajut oamenii să-și îmbogățească cunoașterea de sine cu perspective noi, să înțeleagă sensul anumitor evenimente din viața sa și să afle potențialul pe care îl poate accesa în viitor. 

Dincolo de activitatea editorială și consultațiile astrologice individualizate sunt mamă a unei fetițe minunate pe nume Amira în vârstă de 11 ani și antreprenor, co-proprietar al restaurantului libanez Four Seasons încă din anul 2002. 

Doar câteva din mesajele care mi-au umplut inima de bucurie ...

Adevărul e că Astro-Agenda are un mod inedit de a se revela către tine.

Așadar, eu cred că mai e important să știi că:

* agenda este organizată pe sezoane astrologice, nu pe luni calendaristice

* o poți descărca și avea cu tine oricând

* o poți viziona pe desktop sau îi poți printa paginile pentru a lucra practic, zi de zi, exercițiile de introspecție și dezvoltare personală

La final de zi, Astro - Agenda e despre a te ajuta să trăiești viața în armonie, la cel mai înalt nivel.

Tu ai un destin și un scop unic, iar Astrologia poate fi un instrument foarte puternic pentru a-ți debloca potențialul.

PS: Indiferent dacă abia începi acum această călătorie în interiorul tău sau ai explorat acest domeniu mai mulți ani la rând, Astro - Agenda este prietenul și companionul perfect în această călătorie.

Toate drepturile rezervate. 2023